Helaas heb ik, met het oog op het terugdringen van het Covid-19 / Corona virus en vanuit veiligheidsoverwegingen, moeten besluiten om momenteel geen workshops in groepen te geven / aan te bieden. Als je 1-op-1 een workshop wil hebben, dan kan dat in overleg.

Workshops

Het motto van MissIndie is: 'Uit je hoofd & in je handen'
In deze drukke tijden gaat het leven snel en staan we vaak onder mega druk om te presteren. Je hoofd loopt soms wel eens over en de rust is ver te zoeken. Daarom vindt MissIndie dat het belangrijk is om af en toe je hoofd 'uit te schakelen' en in je handen te duiken. Niet nadenken maar gewoon je handen laten werken. Je zal zien, het geeft je echt rust.

Samen is zoveel leuker!
Gezellig met een stel vriendinnen een ochtend of middag knutselen?
MissIndie geeft super gezellige, creatieve workshops bij haar thuis, bij jou thuis of op locatie.

»» Bij  MissIndie: Bij MissIndie thuis is in Zwolle. En met mooi weer gaan we lekker in de tuin zitten. Binnen kan dit met max. 4 personen,* buiten kan dit met ong. 6 personen. Het kopje koffie / thee met wat lekkers zit hierbij in.

»» Bij jou thuis: Als je liever een workshop bij jou thuis wil organiseren, is dat natuurlijk ook mogelijk! Tot max 15km (totale reis) zijn de reiskosten voor mijn rekening. Voor de km’s daarbuiten € 0,19ct p/km. En dan zorg je zelf voor de catering.

»» Op locatie: Als je nou een super toffe locatie hebt waar je een workshop wil organiseren waar (volgens de regels van het RIVM) meerdere mensen terecht kunnen, neem dan even contact op, dan gaan we er wat moois van maken!

»» Waanzinnige Woensdag Workshop*: Elke woensdag ochtend is er bij MissIndie de Waanzinnige Workshop Woensdag met keuze uit verschillende workshops. Inloop vanaf 9.00 uur, we beginnen rond 9.30 uur en klaar rond 12 uur.

studio-paint-market-paint-brush-painting-art-129960-pxhere.com

*Ivm de huidige Corona regels is het aantal deelnemers 3 pers. bij jou of mij thuis. Gaat het om een officiële workshop/trainingsruimte, dan kunnen we met 10 pers. als de 1,5 meter regel gewaarborgd kan worden (en de hygiëne regels) 

WhatsApp Image 2020-09-28 at 13.02.45 (2)

Workshop
‘IndieStick’

Kosten: € 17,50
Tijd: 2 à 2,5 uur

Vind je een fotolijstje ook ouderwets of wil je gewoon eens wat anders op je kast hebben staan? Dan is de IndieStick echt wat voor jou, want hierin komt je foto of kaart nog beter tot z’n recht! Je ontwerpt en schildert het in je eigen favoriete kleur(en) en print.

WhatsApp Image 2020-10-08 at 15.42.52

Workshop
‘Mandala tekenen’

Kosten: € 17,50
Tijd: 2 à 2,5 uur

Wil jij ook weten hoe je zo’n gave mandala tekent? Dat moet je bij MissIndie zijn! Want zij vindt het heerlijk om mandala’s te tekenen en wil het je graag leren! Tijdens deze gezellige workshop zal zij je de basis leren zodat je thuis verder kan gaan.

WhatsApp Image 2020-09-28 at 14.37.18

Workshop
‘Canvas stippen’

Kosten: € 17,50
Tijd: 2 à 2,5 uur

Ken je het nog van vroeger? Staphorster Stipwerk. En weet je, dat is nu weer helemaal hip! En het is ook nog eens super relaxt om te doen.
Je begint met een witte canvas en aan het eind heb je een tof patroontje! Helemaal zelf gemaakt!

studio-paint-market-paint-brush-painting-art-129960-pxhere.com

Waanzinnige
Workshop Woensdag

Kosten: € 17,50
Tijd: 2 à 2,5 uur

Elke woensdagochtend is er bij MissIndie de Waanzinnige Workshop Woensdag met keuze uit verschillende workshops, dus je kiest gewoon waar je dat moment zin in hebt. Inloop is vanaf 9.00 uur, we beginnen rond 9.30 uur en zijn klaar rond 12 uur.