MissIndie

Hi, ik ben Margriet, alias MissIndie.
Een vrolijke stuiterbal van 42 lentes jong. Ik praat met armen en benen en doe van alles, heb van alles gedaan en ga ook nog van alles doen, maar creativiteit vloeit als een rode draad door mijn leven.

Naast creatief zijn, heb ik altijd wel getekend. Als klein meisje stond mijn tekenboek bomvol creaties, agenda’s hadden overal kleine kriebels, tijdens het bellen was geen papiertje veilig en later tijdens mijn opleiding tot bloemist, tekende ik standaard alle bloemen die ik gebruikte in mijn werkstukken.

Mijn leven en de wereld om mij heen is mijn grootste inspiratiebron en als ik teken of knutsel verdwijnt de drukte even om mij heen en kom ik tot rust. Ik heb een beetje een eigen stijl, want bloemen zijn altijd mijn favoriet geweest en die komen er dan ook veelvuldig in voor. Maar ik ben ook gek op tattoos en veel tekeningen zijn gemaakt met het idee dat ze ook wel eens als tattoo zouden kunnen gebruikt worden.
Mijn grootste trots zit nu op mijn arm. Een tekening die ik op een emotionele middag heb gemaakt, en voor mij veel betekent, staat nu vereeuwigd in inkt.

Met, en als, MissIndie wil ik mensen gewoon blij maken met mooie, eerlijke en duurzame producten. Iets unieks waar je blij van wordt om te geven of te krijgen. Daarnaast gezellige workshops geven waarbij de mensen met een warm en blij gevoel naar huis gaan. Mijn liefde voor creativiteit en knutselen delen met anderen. Want het is echt zo fijn om even uit je hoofd en in je handen te kruipen.
Het is een ‘net even anders’ shop geworden die creativiteit, liefde en kunst op een eigen manier samenbrengt.

WhatsApp Image 2022-02-02 at 14.14.30

Be creative,
be independent &
be different.

Het ontstaan...

De naam MissIndie is ontstaan in de zoektocht naar mezelf.
Indie komt van Independent (Onafhankelijk) en is afgeleid van de IndieRock. Indie is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor voornamelijk op rock georiënteerde (kunst)muziek die zich over het algemeen laat karakteriseren door haar houding: een afkeer van commerciële muziek en een voorliefde voor het experiment.
Nou heb ik geen afkeer van commercieel zijn, maar ik ben graag gewoon meer mezelf en uniek in plaats van met de massa mee te gaan. Daarnaast probeer ik van alles op het creatieve vlak. Dus daarom was de naam Indie voor mij snel gekozen. Tja, en ik ben een meisje dus Miss was de meest voor de hand liggende combi... 🙂